A Rossmann 390 millió eurós beruházás az üzlethálózat bővítésére

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-26 12:09:44

A Rossmann nagyszabású terjeszkedése: új üzlet a Balaton közelében is(x)

A Rossmann drogérialánc komoly beruházásokat tervez az idén az üzlethálózatának bővítésére és modernizálására. A cég csütörtöki bejelentése alapján 390 millió eurót fordítanak erre a célra, melynek eredményeként 253 új üzlet nyílik meg. A terjeszkedés a németországi piacon túlmutat: új boltok nyílnak Spanyolországban, Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon és más országokban is.

A Rossmann összesen 4741 üzlettel rendelkezik, és 62 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Németországban a legnagyobb piacuk, ahol 2288 üzletet működtetnek és 39,6 ezer alkalmazottal rendelkeznek. Lengyelországban pedig mintegy 1800 üzletük van, ami a legnagyobb külföldi piacukat jelenti  Index.hu

A cég 2023-ban 13,9 milliárd eurós árbevételt ért el, ami 14,4%-kal magasabb az előző évhez képest. Bár a nyereségüket nem hozzák nyilvánosságra, az árbevétel növekedése jelzi a cég erős pozícióját a piacon.

A terjeszkedés egyik kiemelkedő eseménye a Balaton közelében, Balatonkebnesén várható új üzlet megnyitása. A bolt májusban nyitja meg kapuit, és már most zajlanak az előkészületek: a Rossmann arculatához hű feliratokat és boltfelszereléseket telepítenek az üzletben. Ez az új megnyitás nemcsak a cég hazai jelenlétét erősíti tovább, hanem a Balaton környéke számára is fontos fejleményt jelent, amely elősegítheti az idegenforgalmi és kiskereskedelmi szektor fejlődését a régióban.

A Rossmann ambiciózus tervei és folyamatos növekedése alapján továbbra is szilárd alapot biztosít a cégnek a jövőbeli sikerhez és versenyképességéhez.(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven