Felfrissülés a Balaton partján: Új Rossmann üzlet érkezik Balatonkenesére

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-11 15:41:54

Balatonkenese, a csendes kisváros, hamarosan egy új, izgalmas fejezetet ír történetébe, ahogy egy hosszú ideje üresen álló épület új életre kel.(x)

A város lakói és a környező turisták is izgatottan várják az új Rossmann üzlet megnyitását, ami már hónapok óta kelti a városi pletykák és találgatások lavináját. Vajon milyen termékeket kínálnak majd? Milyen kihívásokat jelentett az üzlet megnyitása? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ, miközben kiderült, hogy az új üzlet nem csupán a turisták, hanem a helyi lakosok számára is új lehetőségeket rejtik.

Utánajártunk, megkérdeztük a vállalat sajtóosztályát:

Az új üzlet megnyitásának fő motivációja kettős volt. Egyrészt, a nyári szezonban a Balaton körüli települések fokozottan vonzzák a turistákat, és fontosnak tartják, hogy számukra is elérhetők legyenek a megszokott termékek, ezzel is hozzájárulva a kényelmükhöz. Másrészt, szeretnék biztosítani a helyi lakosoknak is, hogy az év minden napján könnyen hozzájussanak a drogériai és háztartási termékekhez.

Bár az üzletpolitika szerint az összes Rossmann üzlet ugyanazt a szortimentet kínálja, a Balaton közelsége miatt külön hangsúlyt fektetnek az idényjellegű termékekre, mint például a fényvédők és rovarírtók. Így biztosítják, hogy mind a turisták, mind a helyi lakosok megtalálják a számukra fontos termékeket az üzletben.

Az üzlet még nem nyitotta meg kapuit, de az átalakítás során mindig kihívásokkal kell szembenézniük, hogy az üzlettér megfeleljen a Rossmann arculatának és a vásárlók igényeinek. Bíznak benne, hogy minden a tervek szerint alakul majd, és az üzlet időben megnyitja kapuit.

A helyi lakosok örömmel fogadták az új üzlet nyitásának hírét. A polgármester és a jegyző is támogatásukról biztosították az üzletet, és tervezik, hogy személyesen is részt vesznek az ünnepélyes megnyitón, hogy üdvözöljék az új lehetőséget a városukban.

A Balatonkenesén megnyíló új Rossmann üzlet nem csupán egy újabb üzlet lesz a lánc több ezer üzletének sorában, hanem egy új lehetőség a helyi lakosok és a turisták számára egyaránt, hogy könnyebben hozzájussanak a mindennapi szükségleteikhez és egy kis kényeztetéshez a Balaton partján.

Az új üzlet címe:
Balatonkenese Fő u. 8.
Az üzlet tervezett megnyitása: 2024. május 13.


Immár Balaton körül kilencedik Rossmann üzlet nyílik, ezzel is bizonyítva, hogy a vállalat népszerűsége és jelenléte folyamatosan nő a térségben. Ez a bővítés nemcsak a városok és turisták számára jelent új lehetőséget, hanem a helyi közösségek számára is, akik könnyebben hozzáférhetnek a minőségi termékekhez és szolgáltatásokhoz. A Balatonkenesén megnyíló új Rossmann üzlet egy újabb lépés afelé, hogy a Balaton környékén élők és látogatók még több kényelmet és választékot kapjanak az életük minden területén.


Balatonkenese Fő u. 8.
Balatonalmádi, Szabolcs utca 2.
Balatonfüred, Jókai Mór utca 17.
Siófok, Fő út 166.
Szántód, Május 1. utca 10.
Balatonlelle, Rákóczi út 297.
Fonyód, Ady Endre utca 7.
Keszthely, Kossuth Lajos utca 35.
Keszthely, Csapás utca 27.(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven