Lesz-e FOXPOST csomagautomata Balatonkenesén? Eltűnik a PACKETA pont?

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-06-07 19:45:28

A helyi közösség és vállalkozások aktív részvételével Balatonkenese csomagküldési infrastruktúrája bővülhetne, ami mind a kényelem, mind a fenntarthatóság szempontjából előnyös lenne.(x)

A Zöld Kommandó Szemléletformáló és Tájékoztató Civil Társaság kezdeményezésére megkeresés érkezett a FOXPOST csomagautomatákat üzemeltető céghez, hogy tervezik-e csomagautomata létesítését Balatonkenesén. A FOXPOST Zrt. válasza ugyan nem tartalmazott konkrét megerősítést vagy elutasítást, de felhívták a figyelmet az online "Csomagautomata helyszín felajánlás" felületre, ahol bárki tehet helyszínjavaslatot térképpel és fotókkal kiegészítve.

A Zöld Kommandó Civil Társaság szerint most már Balatonkenese lakosain, helyi vállalkozásokon vagy az önkormányzaton múlik, hogy lesz-e FOXPOST csomagautomata a településen. Ez különösen időszerű kérdés, mivel a Packeta csomagfeladási pont (ID 27793) 2024. június 15-én megszűnik, bár egy Packeta automata (Packeta Z-Box) megmarad.

A Zöld Kommandó kiemeli, hogy a különféle csomagküldési lehetőségek fontos szerepet játszanak a környezeti terhelés csökkentésében is. Az új csomagautomata révén a helyi lakosoknak nem kellene több tíz kilométert autózniuk egy-egy csomag feladása vagy átvétele miatt, ezzel csökkentve a környezet terhelését és megőrizve Balatonkenese és a környék tiszta levegőjét.

A helyi közösség és vállalkozások aktív részvételével Balatonkenese csomagküldési infrastruktúrája bővülhetne, ami mind a kényelem, mind a fenntarthatóság szempontjából előnyös lenne.

Foxpost Zrt: Csomagautomata Telepítési Javaslatok Benyújtása https://foxpost.hu/bejelentesi-urlapok

Zöld Kommandó: A FOXPOST rendszeresen, úton-útfélen hangsúlyozza a környezettudatosságot , minden gépjárművön is megtalálható.(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven