Füredi Diákok emelik a hangot az Áldozatokért

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-24 09:47:35

A Városi Holokauszt Emléknapon Megrendezett Kiemelkedő Előadások(x)

Fotó: https://www.facebook.com/zsidokivalosagokhaza/

Április 16-án, a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapján, Füred városa ünnepelte és megemlékezett azokról, akik az egykor virágzó közösség részeként tragikusan elveszítették életüket. Az esemény kiemelkedő része volt az öt kivételes előadás, melyet a városi középiskolás diákok szállítottak.

A Zsidó Kiválóságok Házában zajló megemlékezés egy interaktív élmény részese volt, ahol a diákok és látogatók egyaránt részt vehettek a holokauszt magyarországi áldozataira való emlékezésben és tiszteletében.

A Zsidó Kiválóságok Háza nem csupán egy múzeum vagy kiállítóhely, hanem egy hely, ahol a zsidóság történetét a tudomány, művészet és sport szemszögéből ismerhetjük meg.

Ezen a különleges helyen, ahol az egykori zsinagógatér új életet lehel a múlt emlékeibe, a diákok által tartott előadások mélyebb megértést és empátiát hoztak létre az áldozatok iránt. Az esemény összefogásának és szervezésének köszönhetően, melyben a helyi önkormányzat és a Mazsike (Magyar Zsidó Kulturális Egyesület) is részt vett, a holokauszt emléknapja Füred városában egy olyan alkalommá vált, amely méltó módon emlékeztet bennünket a múltra, miközben elismeri és megismerteti a zsidóság világméretű hozzájárulását és örökségét.

https://www.facebook.com/zsidokivalosagokhaza

https://furedtv.hu/video/a-holokauszt-magyarorszgi-ldozatainak-emlknapja

https://zsido.lap.hu/(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven