Balatonalmádi Lépcsőfelújítása: Kulturális Megújulás és Turisztikai Vonzóerő

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-24 09:17:34

Az újításokat Balatonalmádi Város Önkormányzata és a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület támogatta.(x)

A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár (PKKK) lépcsője fel lett újítva, megkoronázva ezzel a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projektet. Az újítás nem csupán egy szokványos lépcsőfelújítás volt; inkább egy kulturális megújulás része, amely megkoronázta a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projektet.

Az újításokat Balatonalmádi Város Önkormányzata és a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület támogatta.

Mindezek mellet az új színes lépcsők nem csupán esztétikai értékekkel bírnak, hanem turisztikai vonzerőt is jelentenek a városban. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter is elismeréssel szólt a projekt felépítéséről, hangsúlyozva, hogy ezek a lépcsők nemcsak a turisták figyelmét vonzzák, hanem erősítik az itt élők identitását is. (Forrás : VEOL.hu)

A Balatonalmádi, a színes lépcsők városa program egyértelműen hozzájárul a város kulturális és turisztikai életének fellendítéséhez, miközben új közösségi tereket és élményeket teremt a helyiek és a látogatók számára egyaránt.

 

DuoColor - Mosaic Studió(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven