Új dimenziós medenceélmény

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-14 12:09:31

AQUACOMET és DUOCOLOR Mozaik Stúdió összefogásával(x)

Budapest, 2024. április 14. – A CONSTRUMA kiállítás idei fénypontjaként az AQUACOMET medencegyár és a DUOCOLOR Mozaik Stúdió egyedülálló együttműködése váltja fel az iparág megszokott színvonalát. A két meghatározó vállalat, melyek mind a magas minőségre és innovációra fektetik a hangsúlyt, együttműködésének eredményeként született meg az új Thália mozaikos medence, mely a tradicionális beton alapú medencéktől eltérően üvegszálas poliészterből készült.

A projekt premierje hosszas előkészítés és tesztelés után került megvalósításra, hiszen mindkét cég kiemelten fontosnak tartja az alapos tervezést és a kifinomult technológiák alkalmazását. Az eredmény egy lenyűgöző medence, melynek burkolata nem csupán esztétikus, hanem rendkívül tartós és biztonságos is.

Az AQUACOMET és a DUOCOLOR Mozaik Stúdió közös terméke, a Thália medence, lehetőséget kínál az ügyfeleknek arra, hogy személyre szabják medencéjüket. A mozaik burkolatot előre elkészítik, így a telepítés helyszínén már csak annak a rögzítése marad hátra. Ezáltal jelentősen lerövidülnek a hagyományos betontechnológiai idők, miközben a végeredmény továbbra is garantáltan szivárgásmentes és hosszú élettartamú.

"Ez a projekt nem csupán egy új termék, hanem egy teljesen újdimenziós medenceélményt kínál az ügyfeleknek. A Thália medence a minőség, a tartósság és az egyedi design tökéletes összhangját képviseli, és büszkék vagyunk rá, hogy a AQUACOMET és a DUOCOLOR Mozaik Stúdió közös erőfeszítéseinek eredményeként valósulhatott meg" - mondta el Kerényiné H. Dóra , az DUOCOLOR Mozaik Stúdió ügyvezető igazgatója.

Az új Thália medence kétségkívül forradalmi megközelítést képvisel a medenceépítés terén, és ígéretet jelent az iparág jövőjére nézve. Az AQUACOMET és a DUOCOLOR Mozaik Stúdió által felvázolt útmutatások alapján a medenceépítés területén új irányok nyílnak meg, melyek még inkább elősegítik a kreativitást és az egyediséget az ügyfelek számára.

Kép forrás: www.uvegmozaik.hu

 

 

 (x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven