5 Milliárd Ft-os Támogatások az agrárszektor Fejlesztéséhez

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-12 17:42:28

ÉLIP Pályázatok 2024: Zöldítés és Hatékonyságnövelés a Feldolgozó Üzemek Számára(x)

Az Agrárminisztérium kiadta az új ÉLIP pályázatok végleges feltételeit, amelyek célja a Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása. A pályázatokon vállalkozásonként akár 5 milliárd Ft támogatás is elnyerhető.

Az agrár szektor régóta várt az új pályázatokra, melyek az egész magyar élelmiszeripar fejlesztését és zöldítését célozzák meg. A Kormány két csomagban hirdette meg a támogatást, hogy mind a nagyvállalatok, mind a KKV-k részt vehessenek benne.

A pályázatok beadási határideje június 25-én kezdődik, de a 200 millió Ft feletti támogatások esetében július 30-ig is beadhatók. A pályázatok elbírálásánál fontos szerepet játszik az időzítés.

Az agrárszektor versenyképességének növelése érdekében az infrastrukturális beruházások kiemelkedő fontosságúak. A támogatás részletesen elemezi az energiahatékonyságot és a megújuló energiaforrásokat is.

A pályázáshoz szakmai segítség kérhető, mivel a támogatás feltételeinek való megfelelés kritikus lehet. Az ibsh ingyenes előminősítést biztosít, hogy a vállalatok pontosan lássák, milyen támogatásra számíthatnak.

"Minden ügyfelünk esetében az volt a tapasztalat, hogy óriási segítséget jelentett az ibsh által biztosított ingyenes előminősítés, hiszen a pályázat benyújtását megelőzően minden lényeges feltétel teljesíthetőségét részletesen elemezzük, így pontos képet kap a vállalat arról, hogy a beruházásához mekkora támogatásra számíthat.”  emelte ki dr. Tóth Zsombor, az ibsh ügyvezetője

Fontos megfontolni, hogy az ÉLIP támogatás milyen más ösztönzőkkel egészíthető ki, hogy a pályázók a maximális támogatást kapják.

 

 (x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven