Heti 17 járat érhető el Kína és Budapest között

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-12 13:49:53

Peking, Sanghaj, Csungking és Ningbo mellett június végétől már közvetlen repülőjárattal elérhető lesz Kanton városa Budapestről, ami tovább növeli az ázsiai ország és Magyarország közötti légi összeköttetések számát.(x)

https://www.bud.hu/

2024. április 12-től a China Southern Airlines hetente négy alkalommal közlekedő járatot indít Kanton és Budapest között, így idén nyártól már heti 17 járat érhető el Kína és Budapest között. Az új járat kiváló lehetőséget biztosít a közvetlen csatlakozásra Délkelet-Ázsia és Ausztrália, valamint Új-Zéland irányába. Emellett jelentős gazdasági előnyt jelent Magyarországnak, mivel Kanton tartománya a világ legnagyobb informatikai és megújuló energia kutatás-fejlesztési központjának számít, és számos Magyarországon befektető óriáscég székhelye is ott található.

Peking, Sanghaj, Csungking és Ningbo mellett június végétől már közvetlen repülőjárattal elérhető lesz Kanton városa Budapestről, ami tovább növeli az ázsiai ország és Magyarország közötti légi összeköttetések számát. A Kantonnak otthont adó Kuangtung tartomány a kínai GDP 10%-át adja, így az új összeköttetés kiemelkedő fontosságú a magyar gazdaság számára. A Gyöngy-folyó deltája, amely Hongkongot, Makaót, Sencsent és Kanton városát foglalja magába, a világ legnagyobb informatikai és megújuló energia kutatás-fejlesztési központja. A most közvetlen járattal elérhetővé tett metropoliszból olyan jelentős befektető vállalatok származnak, mint a BYD, a Huawei, a ZTE, a Sunwoda és az Eve Energy.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese nagy örömmel üdvözölte a China Southern Airlines-t Budapesten, és kiemelte az új útvonal kiváló csatlakozási lehetőségeit Délkelet-Ázsiába, Ausztráliába és Új-Zélandra.

A légitársaság kantoni bázisa fontos csomópontként szolgál majd az Ausztráliába és Új-Zélandra történő továbbutazáshoz, valamint kényelmes átszállási lehetőségeket kínál az utasoknak Kína és Ázsia más részei felé. A menetrend szerinti járatok kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap indulnak délben, hogy az utasok reggel 7 és 8 óra között érkezzenek Kantonba, így több lehetőségük van a csatlakozásra.

A Budapest Airport aktívan együttműködött a járat elindításával kapcsolatos tárgyalások során a Külgazdasági és Külügyminisztériummal és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel.(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven