OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-02 11:29:16

Idén, 2024-ben április 10. és 14. között, immár 12. alkalommal nyitja meg kapuit az OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítás, mely egyben a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor része, és a belsőépítészet, lakberendezés művészetének szenteli figyelmét.(x)

Fotó: https://www.uvegmozaik.hu/

 

A CONSTRUMA kiállítás hazánkban, valamint a közép-kelet európai régióban az otthonteremtés egyik legkiemelkedőbb fóruma. Ez az esemény minden tavasszal megrendezésre kerül a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, hogy együtt ünnepelje az építőipar, épületgépészet és lakberendezés területén elért eredményeket, valamint bemutassa a legújabb trendeket és technológiákat.

Az idei kiállítás megnyitóján kiemelkedő személyiségek és szakértők vesznek részt, köztük Csepreghy Nándor miniszterhelyettes az Építési és Közlekedési Minisztériumból, aki beszédet mond, és értékes gondolatokkal szolgál az otthonteremtés jelenlegi és jövőbeli kihívásairól.

Az OTTHONDesign kiállításán nemcsak inspiráló lakberendezési ötletekkel, hanem konkrét megoldásokkal és szolgáltatásokkal is találkozhatnak a látogatók. Legyen szó kivitelezésről, belsőépítészeti tanácsadásról vagy akár kamarai szolgáltatásokról, a kiállítás területe mindent kínál az otthonteremtéshez és az otthonok szépítéséhez.

Csatlakozzon hozzánk az OTTHONDesign 12. Otthonteremtési Szakkiállításon, és lépjen be az egyedi lakberendezés világába, ahol az otthonteremtés művészete és a kreativitás találkozik!

Forrás: https://otthon-design.hu/

 (x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven