Tápiómente Közbiztonságáért Egyesület

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-04-02 10:51:58

Az ország közbiztonsága javítható az emberek összefogásával.(x)

Bár a rendőrség elkötelezett a bűnmegelőzésben, gyakran előfordulnak biztonsági problémák, melyekre nincs egyetlen hatékony válasz. A szakértők azonban úgy vélik, hogy az összefogás segíthet a helyzet javításában.

Csalami János, a biztonságtechnikai szakértő egy példát említ a helyi közösségéből, ahol egyesületet hoztak létre a közbiztonságért. Együtt dolgoznak azért, hogy a lakosság biztonságérzete növekedjen. Az egyesület számos programot szervez, mint például kapcsolattartást az idősekkel, preventív előadásokat a fiataloknak, és sporteseményeket. Azonban az egyesületnek nemcsak önkéntes munkára, hanem anyagi támogatásra is szüksége van.

Csalami János az adózókat arra kéri, hogy fontolják meg, hogy az adójuk 1%-át a közösségük biztonságáért fordítsák. Ezáltal segíthetik az egyesület munkáját, és közvetve hozzájárulhatnak a helyi közbiztonság javulásához.

Nagy szüksége van az egyesületnek az emberek hozzájárulására ahhoz, hogy folytathassuk a munkánkat. A fiatalokat általánosságban véve is nagyon nehéz megszólítani, de úgy látjuk, hogy a sport egy jó közös nyelv lehet, erősíti, önbizalmat ad bárkinek. Ezért is szervezünk időről időre boksz edzéseket számukra. Ám nemcsak a fizikai bűncselekményekkel kell számolnunk ma már, hanem a virtuális, online jogsértésekről, csalásokról is sokat hallani. Ebben a témában is tartunk számos preventív előadást.” – mondta Csalami János, biztonságtechnikai, és vagyonvédelmi szakértő, a Tápiómente Közbiztonságáért Egyesület elnöke, aki arra kéri az adózókat, fontolják meg, hogy az adójuk 1%-át a saját és környezetük biztonságára szeretnék-e fordítani. Adószám: 18739732-1-13 "
 


 

Tápiószecső

 

 (x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven