Ismét megrendezik a Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválját Veszprémben!

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-03-28 12:02:55

Tóth Gabi is részt vesz az eseményen(x)

A tavalyi évhez hasonlóan idén is hatalmas sorokra lehet számítani a rendezvényen. De megéri várni és részt venni a rendezvényen.

Tóth Gabi is részt vesz az eseményen

A veszprémi Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválja idén is megrendezésre kerül április 19-21. között a Veszprémi Petőfi Színházban. A fesztivál célja, hogy a színház, zene, tánc és más művészeti formák segítségével könnyebben kezelhetővé váljanak mindennapi problémáink, és lelki megoldásokat találjunk rájuk. Az esemény különlegessége, hogy nemcsak a látássérült vagy hallássérült közönség számára nyújt akadálymentesített előadásokat, hanem olyan előadásokat is tart, amelyek különféle élethelyzeteket dolgoznak fel.

A fesztivál három napja alatt számos előadás, nemzetközi társulat vendégjátéka, gyermek programok, szakmai beszélgetések és kiállítás várja az érdeklődőket. A fesztivál ötletgazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser, továbbá mentálhigiénés szakember, elmondta, hogy a 2024-es program gazdag és sokszínű lesz. Színházi előadások, szakmai beszélgetések, könnyűzenei programok és képzőművészeti kiállítások mellett új előadásokat is bemutatnak, például a gyászfeldolgozás témáját érintőt. Továbbá Tóth Gabi énekesnő is részt vesz az eseményen, és személyes élettörténetét osztja meg a közönséggel.

A fesztiválon külön figyelmet fordítanak a gyerekekre is, például az akadálymentesített Vuk előadásra, valamint egészségügyi szűrővizsgálatokat is végeznek. Az előadásokat pszichoterápiás beszélgetések zárják, amelyeken az alkotók és a közönség is részt vehet.

Fotók, forrás: Veszprémi Petőfi Színház(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven