Térítésmentes nyelvtanulás tanároknak

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2024-03-27 10:13:25

Egy izgalmas lehetőséget, amely mostantól minden pedagógus számára elérhetővé vált: a térítésmentes nyelvtanulást.(x)

Azoknak a tanároknak, akik szeretnének angolul vagy németül tanulni, vagy csak fejleszteni a nyelvtudásukat, most egyedülálló esélyük van rá. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) térítésmentes lehetőséget biztosít minden pedagógusnak, és már több ezren használják is ezt a lehetőséget.

Az IFM nemcsak nyelvtanuláshoz vagy vizsgára való felkészüléshez hasznos, hanem akár külföldi utazáshoz vagy továbbképzéshez is. A tartalmak élő nyelvi szituációkból és beszélgetésekből állnak, és ingyenesen elérhetők minden tanár számára, aki rendelkezik KRÉTA-azonosítóval. Ezáltal nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhatnak a pedagógusok a térítésmentes nyelvtanulással.

A tananyagok kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsga szintjéig elérhetők angolból, és középfokú nyelvvizsga szintjéig németből. A KRÉTA IFM azoknak a pedagógusoknak is nagy segítség lehet, akik más területen dolgoznak, de szeretnék bővíteni a nyelvtudásukat. A tanárok által tesztelt alkalmazás a valós életből vett szituációkat és játékos feladatokat kínál, és a helyi viszonyokhoz igazították annak érdekében, hogy minél hatékonyabb legyen a nyelvtanulás.

A KRÉTA IFM egyre népszerűbb a pedagógusok körében, és egyre többen fedezik fel az ingyenes nyelvtanulás lehetőségét. Az alkalmazás az idegennyelvi tudás gyakorlásához is kiváló, és a kiejtés ellenőrzése is segít a fejlődésben. Ezen kívül AI segítségével párbeszédekben is lehet gyakorolni, és a tananyagok mögött komoly szakembergárda áll.

Elérheteő a KRÉTA felületen vagy mobilról az ifm.xeropan.com weboldalon.(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven