Alulértékelik a levest a diétázók

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-06-11 18:22:36

A levesek kiválóan szolgálhatják a fogyókúra és az egészséges étkezés célt. Sokan azonban alábecsülik ezeket az étkezéseket, különösen a diétázók, pedig a leveseknek számos jótékony hatása van(x)

Az IdealBody egészség coach, Ötvös Edina, szerint a rohanó életmód és a gyorséttermekbe való gyakori menekülés könnyen vezethet az egészségtelen táplálkozáshoz. A sikeres fogyókúra és életmódváltás alapja azonban az, hogy mindennapi étrendünkben helyet kapjon a megfelelően összeállított leves is.

A nyár a fogyókúrák időszaka, de sokan kudarcba fulladnak, mert a diéták többsége nem tartható hosszú távon. Ötvös Edina hangsúlyozza, hogy az életmódváltásban kulcsfontosságú szempont az, hogy a diétázók ne hagyják ki az étkezéseket, mivel a szervezet így érzékeli, hogy nem jut elegendő tápanyaghoz, és raktározásba kezd. Az IdealBody táplálkozási szakértője szerint a jó leves teljes értékű étkezést jelenthet, mivel rostot, fehérjét, vitaminokat és szénhidrátokat is tartalmaz, ami elengedhetetlen a fogyókúra során.

Ötvös Edina felhívja a figyelmet arra, hogy az IdealBody diétás levesei ideális megoldást jelentenek a rohanó életmódhoz. Ezeket könnyen beilleszthetjük a mindennapi étkezéseinkbe, és akár munkahelyünkön is elkészíthetjük, mivel csak forró vízre van szükség hozzájuk. A levesek komplex tápanyagmennyiséget tartalmaznak, és nem csak étrend-kiegészítőként, hanem teljes értékű étkezésként funkcionálnak.

Az IdealBody egészség coach szerint a sikeres fogyókúra kulcsa az ideális jólakottság. Az érzelmileg terhelő diéták helyett, ha jóllakottan távozunk az asztaltól, könnyebben tarthatjuk az új étkezési szokásokat. Az IdealBody termékei, beleértve a sós leveseket is, segíthetnek tervezés nélküli helyzetekben, amikor nincs idő főzni vagy ételt vinni magunkkal. A különböző ízekben elérhető turmixokkal és levesekkel változatosabbá tehetjük étrendünket.

Fotók (forrás: IdealBody)(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven