A magyar kislányok lettek a legszebbek Törökországban

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-06-06 17:08:59

A 11 éves Sólyi Réka mindent vitt(x)

Magyar versenyzők szállták meg a dobogót a törökországi Future Fashion Faces World Kid's 2023 szépségversenyen június 3-án, szombaton. A 12 országból érkezett 27 fiatal közül az 10 éves Osztoli Dalma, 16 éves Herczegh Boglárka, és a 7 éves Bardóczi Alex kategóriagyőztesekként zárták a versenyt, míg a 11 éves Sólya Réka minden kategória abszolút győztese lett, neki ítélték a super grand pix-et.

A magyar szekció kitűnt a többi ország versenyzői közül, és szinte minden kategóriában a dobogóra álltak a magyar lányok és fiúk. Sólya Luca, az abszolút győztes, elmondta, hogy imád versenyezni, és a 6 éves versenytáncos tapasztalata nagy segítség neki a kifutón is. A versenyen való részvételt azonban nemcsak díjakkal honorálták, hanem a kategóriagyőzteseket hazai szépségipar-nagykövetként is kinevezték, akik képviselik majd korosztályukat a hazai divateseményeken.

Bartalovics Ildikó, a világversenyek magyar nemzeti igazgatója elmondta, hogy bár a gyermek szépségversenyekről megoszlanak a vélemények, azonban a versenyzőknek kemény munka és odafigyelés szükséges a fókuszálás és a versenyzés során. A gyerekek 30%-a az, aki felnőttként is a kifutók világában marad, és sokuknak a versenyzés formálja a személyiségét.

Szabó Judit, a Figurart testépítő szalon vezetője hozzátette, hogy ezek a versenyek nem csupán a versengésről szólnak, hanem a közösségépítésről is, ahol a gyerekek megtalálhatják az igazi társakat. A csapat már készül a következő kihívásra, egy négynapos divatbemutatóra Dubaiban, ahol több mint 400 világmárka várja őket augusztus végén.

 

Fotók (kredit: Oszkai Péter)(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven