Összefogás az építőiparban: tagozatot alapítottak az építőanyag-kereskedők

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-06-04 12:25:58

Kihívásokkal teli út áll előttük(x)

Juhász Attila az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnökévé nevezték ki. Az ÉVOSZ-on belül létrehozott tagozat célja a hazai építőanyag-kereskedők szakmai érdekeinek képviselete és a szektor fejlődésének elősegítése. Az új tagozat elnökségének tagjai között van Kis Sándor, a HUF-BAU Csoport Kft. ügyvezető igazgatója, Parrag Roland, a Duna Hungária Zrt. cégvezetője és Vitális Attila, az Alföld Tüzép Hálózat Kft. ügyvezetője is.

Az építőanyag-kereskedelmi szektorban az egyik fő feladatnak a modernizációt tűzték ki, mivel ez kulcsfontosságú mind az ellátásbiztonság, mind a hatékonyság szempontjából. Az új tagozat tervei között szerepel az építőanyag-kereskedelem erősítése, a logisztikai ellátási lánc szerepének hangsúlyozása, valamint a minőségi termékek forgalomba hozatalának elősegítése. A tagozat tervezi javaslatok kidolgozását az ÉVOSZ és a szakpolitikai döntéshozók részére, segítve a szektor szabályozását és fejlődését.

 

 

Fotók (forrás: Piramis Építőház Kft.)(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven