Utcákat és tereket neveznek át néhány napra Veszprémben

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-06-04 12:14:04

Sztárokkal ünnepelhetjük a veszprémi Operettfesztivált(x)

 

 

A hatodik Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál 2022. június 15. és 18. között kerül megrendezésre Veszprémben. Az esemény számos izgalmas programot kínál, beleértve Mészáros Árpád Zsolt Csárdáskirálynő rendezését, szakmai beszélgetéseket az operett sztárjaival, látványos felvonulást, és még sok más érdekességet.

Az idei fesztivált különlegessé teszi, hogy Rátonyi Róbert születésének századik évfordulójára emlékezve rendezik meg. A szervezők bíznak abban, hogy idén is rekordot dönt a résztvevők száma, és kiemelik az esemény családbarát jellegét. Az Operettfesztivál résztvevői élvezhetik a Csárdáskirálynőt, szakmai beszélgetéseket a művészekkel, gyermekprogramokat, gasztroperett-térrel és egyebeket.

A rendezvény nemzetközivé válik, külföldi együttesek is részt vesznek, és az utolsó napon operett dalok hangzanak majd el magyar, orosz, angol, német, lengyel, szlovák és román nyelveken.

Az Operettfesztiválon immár hagyományosan számos közterületet átkeresztelnek a rendezvény négy napjára, ami idén további két helyszínnel is bővül. A tavalyi évben a Kossuth utcát Kálmán Imre utcának, az Óváros teret pedig Ábrahám Pál térnek keresztelték át az Operettfesztivál idejére, idén pedig két másik nagy operett zeneszerző előtt tisztelegnek két új másik tér felavatásával. Az Auer ligetet Eisemann Ligetnek, a Petőfi NézőPont terét pedig Zerkovitz térnek keresztelik át a rendezvény idejére. A fesztivál részletes programja a petofiszinhaz.hu oldalon olvasható.


 (x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven