Nem kell már protekció, hogy egy beszállító elérje a HR-es döntéshozókat

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-06-04 12:12:23

Új, ingyenes online platform segít összehozni a HR-vezetőket a beszállítókkal(x)

Az újonnan indult HRshaker.hu egy ingyenes online platform, mely összeköti a HR-eseket és a beszállítókat. A célja, hogy átláthatóvá tegye a beszállítók erősségeit és segítse a HR-eseket a megfelelő partner kiválasztásában. A platform célirányos kérdésekkel és videóinterjúkkal segíti a beszállítók bemutatását, így a HR-esek számára könnyebbé válik a döntési folyamat.

Az HR-esek gyakran szembesülnek hosszú és bonyolult árajánlatadási procedúrákkal, ahol az ár alapján döntenek, mivel nehezen láthatják át a beszállítók erősségeit és tapasztalatait.

A HRshaker.hu információs aloldalain releváns adatokat gyűjt össze a beszállítókról, segítve ezzel a döntéshozókat a többszörös árajánlatkérések kikerülésében és a döntési folyamat felgyorsításában. A platform általában szűkíti az árajánlatadásra fordított energia és erőforrások mennyiségét, miközben segít érzelmi alapú döntéseket hozni a HR-eseknek.A HRshaker május 25-én debütált és még 30 cég csatlakozását várják a platformhoz, akinek ingyenes próbalehetőséget tudnak adni.

Fotók: (forrás: HRshaker)(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven