Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy!

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-05-24 08:54:55(x)

A cipők kiválasztása nemcsak a megjelenéshez, hanem az egészség megőrzéséhez is elengedhetetlen. A Batz Hungary Kft. ügyvezetője, Kárpáti Zoltán szerint a megfelelő lábbeli és talpbetét hozzájárulhat a jó közérzethez és az életminőség javításához. A Batz és a REKAVAGO márkák közös kollekciói kényelmesek és divatosak, kombinálva a stílust és a komfortot.

Az egyedi talpbetétek egyre népszerűbbek, hiszen segíthetnek megelőzni és kezelni a láb- és lábfejproblémákat. A Batz saját fejlesztésű módszerrel készíti el a névre szóló talpbetéteket, figyelembe véve a láb anatómiai adottságait. A vállalat egyedi szoftverrel és mérési rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyedi talpbetétek pontos kialakítását.

A cikk kitér a sneakerek, vagyis sportcipők népszerűségére is. A BATZ tervei között szerepel egy új sneaker márka bemutatása 2024-ben, amely különlegessége lesz, hogy a cipő mellé egy roppanóhabot tartalmazó dobozt kap majd a vásárló. Ebben a dobozban, a lábnyom alapján, digitális szkenner segítségével elkészítik a lábra tökéletesen illeszkedő, egyedi talpbetétet.

Emellett a Batz Hungary Kft. tulajdonosa, Kárpáti Zoltán elárulta, hogy Michelin elvállalta, hogy fejleszt nekik egy technikai futócipő talpat. A futócipőket egyedileg készítik majd el a viselőjük lábformája alapján, és két változatban lesznek elérhetők: egy utcai, aszfaltra, és egy hegyi, terepfutásra tervezett változatban. Az új futócipőket tesztidőszakban mintegy 100 élsportolóval fogják kipróbálni a legmagasabb minőség érdekében.

 

Fotók (forrás: Batz Hungary Kft.)(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven