Tihany mágiája miatt térnek vissza a turisták ide 2023-ban is

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-05-24 08:49:16(x)

A tihanyi Balaton-part egyedülálló atmoszférával és látnivalókkal rendelkezik, amelyek mindig vonzzák a látogatókat. A község a Tihanyi-félszigeten található, és lenyűgöző természeti adottságokkal rendelkezik, mint például az Aranyház gejzírkúp. A Belső-tó horgászparadicsom, míg a Külső-tó színes élővilágával varázsolja el az ide látogatókat. A Tihanyi Skanzen és a kisvasút is izgalmas programokat kínál a családoknak.

A tihanyi levendulamezők szinte mindenhol láthatók, és a Lavender Tihany ezen a területen minőségi termékeket készít. A látogatók megtekinthetik a levendula lepárlás folyamatát, és számos levendulaterméket vásárolhatnak, mint például natúrkozmetikumok, lekvárok és szörpök.

A Club Tihany a Balaton közepén, a Tihanyi-félszigeten található, és számos programot kínál a családoknak. A partszakasz rendezett és tiszta, és számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. A szálloda tervei között szerepel egy új stég kialakítása, valamint egy vízparti terasz a télkert előtt, ahol közvetlenül a Balaton partján lehet majd vacsorázni.

Az igazgató, Károly Tamás, hangsúlyozza Tihany különleges mágikus varázsát, amely vonzza a látogatókat, és kiemeli a Club Tihany szerepét a régi klubhangulat megőrzésében. Az animációs programok, az edukációs kezdeményezések és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség mind hozzájárulnak a szálloda népszerűségéhez. A tervek között szerepel a télkert előtti vízparti terasz és egy lebegő stég létrehozása, amely érdekes és kényelmes lehetőséget biztosít a Balatonban való fürdésre.

Fotók (forrás: Club Tihany/Visit Hungary/Lavender Tihany)

 (x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven