Nyakunkon a nyár, ideje előkapni a merész színeket

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-05-24 08:45:31

Ezt viseld szezonban, hogy jól érezd magad!(x)

Corata Mónika, magyar divattervező szerint a kánikulában az egyediség és az önmegvalósítás a legfontosabb az öltözködésben. Eleganciája az egyszerűségben rejlik, és hangsúlyozza, hogy az egyszerűség és a minimalizmus időtálló stíluselemek. A divat az önmegvalósítás egyik tiszta kifejezése, és az egyedi stílus sosem évül el, mindig időtálló marad.

Corata Mónika öt tippet ad a nyári öltözködéshez:

  1. Teremtsd meg a saját stílusod, ne próbáld utánozni a divatbemutatókon látottakat, merj lázadni és fókuszálj saját magadra és belső világodra.

  2. Fontos a kényelem és a praktikum, válassz jól bejáratott cipőt, különösen utazások vagy vakációk során.

  3. Bátran kísérletezz a színekkel és mintákkal, frissítsd fel a ruhatáradat vagány darabokkal, és ne félj a különböző szabásoktól.

  4. Figyelj oda az anyagok átlátszóságára és vastagságára, különösen nyáron. Az áttetsző ruhákat hagyd meg fesztiválokra és partikra.

  5. Ne stresszelj túl az öltözködésen, élvezd az öltözködési élményt, és hagyj időt a szórakozásra és inspirációra.

Mónika kiemeli, hogy a minőségi ruhákhoz nem feltétlenül kell mélyen a zsebbe nyúlni. Minőségi ruhák mindig stílusosak és elegánsak maradnak, és ha odafigyelünk a ruházat minőségére és ápolására, az hosszú évekig szolgálhat bennünket. A stílus nem pénztárcafüggő, a harmónia és tudatosság határozza meg, és fontos, hogy nyitott szemmel járjunk az öltözködés során.(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven