Mutatjuk a nyár legmenőbb édességét: kávé, tölcsérben

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2023-05-24 08:41:43

Magyar kávékülönlegesség a Tiktok új sztárja(x)

Egy budapesti vállalkozópáros új, forradalmian különleges kávékínálattal rukkolt elő a ConTeCcino nevű üzletükben. A ConTeCcino nem csupán finom kávéjáról híres, hanem egyedi prezentációs módjáról is. A kávé egy speciális tölcsérben kapható, amely nem csak látványos, hanem akár 10-20 percig is megtartja a kávé hőmérsékletét. A kávét Dél-Amerikából származó kávébabokból pörkölik Budapesten. Az üzlet a Szent István Bazilika mellett található, és gyorsan népszerűvé vált a közösségi médiában.

A tölcséres kávé különlegessége, hogy a tölcsér is ehető, készült belga étcsokoládéval, és többféle ízesítésben kapható, beleértve az étcsokoládés, fehércsokoládés, ruby csokoládés és tejcsokoládés változatokat. Vegán opció is elérhető, ha növényi tejet kérünk hozzá. A vállalkozás a visszajelzések alapján folyamatosan fejleszti termékeit. A ConTeCcino tulajdonosa, Nagy Levente, elmondta, hogy már érdeklődtek náluk franchise-lehetőségért több országból, és a vendégek nagyon pozitívan fogadták az újítást. A nyári szezonra két új termékkel is készülnek, a FruttiCcino-val, egy gyümölcsös desszerttel, valamint a hideg Frappé ConTeCcinóval, amely ideális jeges frissítés a nyári hónapokban.

 

Fotók (forrás: Conte Cafe)(x) Reklám

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven