Első helyen nyitott a Mándoki Soulmates új lemeze

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2022-12-19 18:03:20

Leslie Mandoki saját elmondása szerint ez pályafutása eddigi legnagyobb műve(x)

A legfrissebb, MAHASZ által összeállított hivatalos toplista első helyére került fel a ’Magyar Képek’ szinte azonnal a debütálástól számított első héten a legtöbbet eladott kiadványként – a zenei polihisztor, Leslie Mandoki saját elmondása szerint ez pályafutása eddigi legnagyobb műve. A magyar és nemzetközi sztáregyüttműködőkkel közösen megalkotott zenei költemények mind az összetartozásért és az emberségért születtek éppen az ünnepekre, hogy a rock, jazz és soul dallamokkal szerető fényt gyújtsanak mindenki otthonába.

Először angol nyelven készült el a dupla lemez, amely az Egyesült Államokban 'Utopia For Realists', Európában pedig 'Living In The Gap & Hungarian Pictures' címen híresült el maradandó sikereket elérve a világ számos pontján. Célja, hogy Bartók Béla által gyűjtött népdalok rockos, a soul valamint jazz fusion által is inspirált kompozíciókkal a szeretetteljes összetartás fényét gyújtsák meg mindenki otthonában.

December 2-án megérkezett végre magyar nyelven is a kiadvány ’Magyar Képek’ címmel, amely dalszövegeinek új jelentését maga Leslie adta két élvonalbeli szövegíró társával: Horváth Attilával és Kovács Ákossal. Az album azonnal elnyerte a magyar zenerajongók szeretetét és első lett a MAHASZ által összegzett Album Top 40 slágerlistáján. Így lett a legsikeresebb zenei album az ünnepek előestélyén.

“Hálás köszönetem a zeneszerető honfitársaimnak, hogy ezzel az albummal, amit gyönyörű anyanyelvünkön énekelhettünk, részei lehetünk ezekben a vészterhes napokban a Ti életeteknek. Mély tisztelettel köszönöm a magyar művésztársaimnak, hogy így közösen magyarul megszólaltattuk Bartók Béla nyomán írt és az angol-amerikai zenekarommal felvett zenei anyagot. Külön köszönet a meghitt közös éneklésért, Zsédának a megható népdalokért, Ákosnak az “Ez már az élet” művészileg nagyon értékes magyarra való átültetéséért és a lelkekhez szóló énekért, Horváth Charlie-nak azért, hogy ő mindig csak egyszerűen egyedülállóan nagyszerű, Molnár Ferenc Caramelnek példátlan zenei teljesítményéért, Pápai Jocinak megható, őszintén egyedi interpretációjáért és persze Mező Misinek a lenyűgöző énekhangjáért, ami a kompozíciómnak és szövegemnek teljesen új mélységet adott. Takáts Tamásnak, a mi magyar Chris Thompsonunknak és Szakcsi mesteremnek azt a világ csodáját, ami nekem az ő zeneisége marad örökre. Mindenkinek áldott ünnepeket abban a hitben hogy jövőre egy szebb, jobb és emberségesebb világra ébredünk” így osztja meg Leslie háláját és jókívánságait az ünnep előestéjén a MANDOKI Soulmates közösségi média oldalain.

A 'Magyar Képek’ és a ’Találkozások’ CD-k továbbra is megvásárolhatók az ország összes, releváns cd-ket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül, illetve elérhetők az összes digitális platformon.

Werkfilm 1: https://youtu.be/WzV-XyJ9qnk

Werkfilm 2: https://youtu.be/IdpCa0KLqKA


30 éves a Mandoki Soulmates: https://youtu.be/z91zImtB6VU(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven