A muaythai beverekedte magát az egyetemre: jövőre indulnak az első képzések

Sajtó-, média- és társadalmi kapcsolatok. | 2022-12-14 08:57:28

Az első évfolyam 2023. szeptemberében indul Egerben.(x)

2023. szeptemberétől Magyarországon is hivatalos egyetemi képzés keretein belül tanulhatnak a muaythai edzők - jelentette be az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Magyar Muaythai Szakszövetség. A Bsc alapképzés 6 félévből áll majd, azaz három év elteltével állhatnak majd munkába az első diplomás muaythai edzők.

Együttműködési megállapodás jött létre Dr. Váczy Kálmán Zoltán általános rektorhelyettes és Dudok Károly elnök aláírásával az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Magyar Muaythai Szakszövetség között, amelynek célja a muaythai sport fejlődésének támogatása és népszerűsítése Bsc Muaythai szakedzői képzés indításával.

Dudok Károly elmondása szerint ez egy hatalmas mérföldkő a sportágat tekintve, és nagy öröm számukra, hogy a magasabb szintű képzés által népszerűsíthetik és támogathatják a sportág fejlődését, ezáltal ékes példát mutathatnak a feltörekvő generációknak is.

A diákok a tanulmányuk végére hasznos elméleti-és gyakorlati tudással gyarapodhatnak, emellett a képzés elvégzésével eddig nem létező lehetőségek nyílnak meg szakmai életpályájukban. Az első évfolyam 2023. szeptemberében indul Egerben.(x) Reklám

(x) Reklám

 

 

(x) Reklám

 

(x) Reklám

Horvatlaguna.hu - Horvátországi apartmanok, magyar gondnoksággal!

 

(x) Reklám

 

  

 

Bélyegző készítés Budapesten azonnal, rendelés ONLINE is. COLOP, TRODAT, TRAXX bélyegző és kellékek teljes palettával a StampMax-ban.

Bélyegző készítés Budapesten

 MTI
2003-óta tájékoztatjuk, hogy mit is jelent a szelektív hulladékgyűjtés és mit, hogyan és hol gyűjtsünk szelektíven