Sajtóinformáció.huTudta, hogy a tengerimalac is dorombol? Itt most meghallgathatja!


Nyulat, tengerimalacot és degut simogathat a hétvégén

 

Húsvét előtti rendezvényre várják az érdeklődőket az állatvédők. A gyerekprogramok között lesz arc- és viaszfestés, kézműves-foglalkozás, állati fotózás, de a főszerepet a nyulak, mókusok, tengerimalacok, deguk, egerek és hörcsögök fogják játszani, melyeket simogatni is lehet majd.

 

A budapesti Fehérvári úton, a Temi Fővárosi Művelődési Házában vasárnap délelőtt 10 és délután 17 óra között megszervezett Rágcsálótavasz kisállat-simogató eseményt több állatvédő szervezet rendezi.

 

Az egyik célja, hogy mielőtt húsvétra nyulat vásárolnának, a szülők megismerjék, hogy mivel jár egy kisállat tartása, de a rendezvény természetesen a gyerekeknek szól. Így a programok között lesz lufihajtogatás, arc- és viaszfestés, kézművessarok, interaktív fejtörők, tombola és állati fotózás is. Emellett a gyerekek csíkos mókusokkal, csincsillákkal, degukkal, nyulakkal, tengerimalacokkal, egerekkel, hörcsögökkel és patkányokkal is ismerkedhetnek.

 

Mindemellett az, aki állattartásra adná a fejét, szakértő tanácsokat kaphat az állatorvosoktól vagy az állatvédő szervezetek – az Első Nyúlmentő Alapítvány, a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület és Vegán Állatvédelem Egyesület – képviselőitől. Aki pedig nem bírja vasárnapig, az már most meghallgathatja, hogyan dorombol egy tengerimalac.Média száma
7
Megtekintés
7098 / 86
Dátum
2016-03-18
Tartalom azonosító
10460
ED