Sajtóinformáció.huKamerák kereszttüzétől egyenesen a környezetvédelemig


 Keresztessy Zsolt színész, kaszkadőr nem pihen és egy környezetvédelemmel kapcsolatos egyesület tagjaként hívja fel a figyelmet a városok és az erdők tisztaságára. 

Akik nem tudnák ki is Zsolt, annak csak ennyit mondunk "Dongó" az Éjjel-Nappal Budapest egyik vagány keményfiúja.

Friss sajtóhír!

 

Keresztessy Zsolt

Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.
 
2009 Amerikai Egyesült Államok Keleti Partjának Cirkálósúlyú Interkontinentális Ökölvívó bajnoka.
Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat Dongója.

11 éve több külföldi film szereplője.

 

Személy szerint nagy védelmezője a természetnek.Sokszor tevőlegesen is. Nagy természetbarát és erdőjáró. Mindig odafigyel a környezetére, legyen az a város ahol él vagy a természet.
Sokszor felháborodva veszem észre, hogy az emberek nem figyelnek oda a környezetükre, sőt mintha tudatosan rongálnák az amúgy is haldokló természetet .Főleg az illegális szemétlerakó helyek akasztanak ki, amikor a csodálatos erdő képet az eldobált szemeteszsákok, ipari(veszélyes anyag!!!) és személyes hulladékok borítják.De ehhez sajnos nem is kell kimenni a természetbe. Lakóhelyünk környéke is egy szemétdomb. Az utcák, parkok, közterek állapota katasztrófális. Az ember nem tud úgy az utcán végigmenni, hogy állati ürülékbe bele ne lépne, ha nem figyel oda. A szemét tárolására vannak megfelelő helyek...ne legyünk lusták, ott lerakni a szemetünket és ne változtassunk érzékeny természetünk amúgy is instabil állapotán, hanyagságunk, lustaságunk által. És ez vonatkozzon lakóhelyünkre is.Háziállataink után gyűjtsük össze az ürüléket és dobjuk az arra megfelelő tárolóba.Ne dobjuk el a cigaretta csikket és a papír zsebkendőt. Az eleve káros pet palackokról nem is beszélve.
Tudom, hogy mai világunkban már senki nem figyel oda önmagán kívül semmire, de ha tönkretesszük környezetünket az személyesen ránk is ki fog hatni!
Ezért is fogadtam örömmel a Zöld Kommandó felkérését és csatlakoztam ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, mert úgy hiszem mi ismert közszereplők, sportolók együttes erővel megtudjuk változtatni a világunkat.

Respect!

 

 
 

Keresztessy Zsolt Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.Keresztessy Zsolt Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.

Keresztessy Zsolt Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.

Keresztessy Zsolt Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.

 

Keresztessy Zsolt Színész, kaszkadőr, sorozatszereplő, profi ökölvívó.

 Média száma
5
Megtekintés
5979 / 86
Dátum
2015-12-06
Tartalom azonosító
10442
ED